Overdragelse af domæne

Hvis du ønsker at overdrage et domæne til en anden DNS.services konto, skal du gøre følgende:

Log ind på din konto.

Tryk på det domæne du ønsker at overdrage.

Tryk på Skift ejer

Indtast den nye ejers mailadresse som er registreret hos os og tryk Skift ejer

Sådan, nu har du overdraget domænet til en anden DNS.services bruger.

Vær opmærksom på at ved overdragelse af .dk domæner, skal dette foregå både ved Punktum.dk og ved os.

Ønsker du at overdrage dit domæne til en person der ikke har en DNS.services bruger, skal du kontakte os for at få en EPP/Auth kode så den kan overføre domænet til dennes registrar.

Læs evt. vores andre artikler om overdragelse:

Overdragelse af DNS zone

Overdragelse DNS.services konto