Opsætning af TeamSpeak5 SRV record

Hvis du ikke ønsker at bruge en IP til at connecte til din TeamSpeak server, eller du ønsker at andre skal tilgå din TeamSpeak server via dit domæne, så kan du opsætte en SRV record. På denne måde kan du have din server på et subdomain og stadig bruge domænet til din webside.

Du kan opsætte en SRV record til din ARK server sådan her:

Navn: Her skal du definere hvilken service, tcp eller udp og subdomæne. Det kan se således ud '_ts5._tcp.ts5'

TTL: Time To Live, lader du blot stå til 1 time.

Prioritet: 0 er den højeste prioritet. Har du flere servere fra dit domæne, kan du med denne definere i hvilken rækkefølge dine servere skal prioriteres. Det kan også ske at du har 3 servere som alle skal prioriteres lige højt, så sættes alle blot til 0.

Vægt: Definere hvordan connections til de 3 servere skal fordeles. Hvis du ved at server 1 kun kan håndtere 20 connections, så skal Vægt stå til 20. Server 2 kan måske håndtere 47, så sætter du Vægt til 47. Server 3 kan holde til 9 connections, så sætter du Vægt til 9. Du kan også vælge at lade Vægt være den samme på alle 3 servere, så vil connections blive ligeligt fordelt ud på de 3 servere.

Port: 9987

Domæne: ts5server.ditdomaene.dk

Når dette er gjort og du har gemt din SRV record, så kan der gå nogle timer inden hele DNS kæden er opdateret. Så vent med at test, til minimum 2 timer efter.

Tags: