Sådan kobler du dit domæne op med WIX

Forbind dit domæne til Wix ved at pege DNS til Wix

Inden du ændrer I din DNS opsætning hos os, så skal du på din Wix konto, gå ind på Domains og tilføje dit domæne.

Tilføj dit domæne:

1. Gå til "Domains" på din Wix konto.
  2. Klik på Add an Existing Domain
  3. Klik på Connect a domain you already own.
  4. Indtast eller vælg det site du vil forbinde til dit domæne og klik Next.
  5. Indtast domænet og klik Let's Go.
  6. Klik I own this domain.
  7. Tjek at alle informationer er korrekte og klik Start.
  8. Klik på Pointing linket I sætningen øverst på siden.
  9. Klik Switch to Pointing

Opdater dine DNS records hos os:

For at færdiggøre opsætningen mellem Wix og os skal du have opsat en A og en CNAME record hos os der peger mod Wix.

I dit Wix dashboard får du en step by step guide, som hjælper dig igennem opsætningen.

Sådan opdaterer du dine DNS records:

Åben "DNS-Styring" på dns.services.

• Åben et nyt faneblad I din browser.
  • Gå ind på dit domæne og vælg "DNS-Styring".
  • Gå tilbage til step by step guiden I Wix dashboardet
  • Klik "I logged in".

1. Find your domain settings page:
    • Her trykker du "I found my domain setting" da du allerede er logget ind hos os og er I DNS Styring.
  2. Find you DNS records:
    • Klik "I Found the DNS records" da du allerede er logget ind hos os og er I DNS Styring.
  3. Replace your DNS record:
    • Nu skal du I "DNS-Styring" hos os, ændre eller oprette det A og CNAME som står I følgende felt på dit Wix dashboard.

• Når du har oprettet eller ændret de to records, skal du tilbage I dit Wix dashboard og klikke I updated my records.

Vent på at dine nye DNS-Records træder I kraft.

Du er nu færdig. Det kan tage op til 48 timer, før end hele DNS kæden er opdateret, men typisk går der ca 90 minutter.

Tags: