Jeg har mange domæner, kan jeg få hjælp til import af nuværende zoner?

Hvis du har mange domæner, hvor du ønsker at have DNS hos os, så kan du kontakte os igennem dit kontrolpanel via en support ticket, så kan vi prøve at se, om vi kan hjælpe med indlæsningen af dine zoner.

Der er nogle forudsætninger, som skal være i orden, for at vores importværktøj virker, så hvis du kan have en eksempelzone klar, altså en zonefil fra din nuværende udbyder, så kan vi teste, og se om det kan lade sig gøre at hjælpe dig.

Bemærk der også er mulighed for indlæsning af zoner, når du opretter en ny DNS zone, eller via et link i toppen, når du får vist en zone. For de fleste, er dette den bedste metode.