Mail omkring problem med mit domænes DNS

Jeg har modtaget en mail med en ordlyd lignende nedenfor. Hvad betyder det for mig?

Vi laver ugentligt et tjek af dit domæne, for at se, om det er oprettet således, at vi er autoritativ DNS for dit domæne. I tilfælde af fejl, giver vi dig besked, og derfor modtager du denne mail.

Vi har ved et DNS opslag ikke kunne konstatere at vi er autoritativ DNS for dit domæne. Det er muligt, at vores system fejlagtigt, har troet dit domæne ikke er korrekt opsat, og du derved har modtaget denne mail, men normalt er det fordi der er problemer med dit domæne. Det kan være det er suspenderet, har en teknisk fejl, eller du har valgt at flytte domænet til en anden udbyder.
Det er også muligt, at du får denne besked i forbindelse med, at du er ved at redelegere/transfer et domæne ind til os, men processen ikke er færdiggjort. Det kan også være undervejs i bestillingsprocessen af et domæne, hvis f.eks. aktivering eller lignende trækker ud.
I så fald, kan du se bort fra denne mail.

Fejler dit domæne 6 gange i træk, antager vi det er bevidst, og din DNS zone vil blive SLETTET hos os. Bemærk det ikke gælder registreringen af domænet, kun DNS zonen.

Det er ikke muligt, at slå disse infomails fra.

Det betyder, at du har oprettet DNS for et domæne, hvor vi umiddelbart ikke er opsat til at håndtere svar for dit domæne. Måske du har oprettet en DNS zone ved en fejl, eller også har du bare ikke fået peget dit domæne ind imod vores navneservere endnu.
Beskeden sendes 5 gange, hvor det ikke har nogen praktisk betydning, men blot til ren information. 6. gange, altså efter 6. uge med fejl, sletter vi DNS zonen hos os.
Det betyder, at hvis du senere hen får brug for DNS zonen, er det nødvendigt at oprette den helt forfra og opsætte de enkelte records igen.
Det er ikke muligt at fravælge beskeden, og det er ligeledes ikke muligt, at få forlænget fristen ud over de 6 uger.

Det er vigtigt at bemærke, at beskeden INTET har at gøre med om dit domæne er ved at udløbe, er suspenderet, mangler betaling eller lignende. Beskeden omhandler udelukkende en given DNS zone.

DNS zonen skal være oprettet hos os i mindst 7 dage, før vi sender advarsel ud - og skulle din DNS zone blive slettet, vedhæfter vi en kopi af zonen til den sidste advarselsmail