Vagttelefon - Kun til driftsnedbrud, ikke support

DNS regnes som vigtig infrastruktur, og i tilfælde af fejl, kan det have enormt omfangsrige konsekvenser.
Af denne årsag, stiller vi et vagtnummer til rådighed, skulle der være fejl, som vores overvågning ikke har fået alarmeret os om.

Vi gør opmærksom på, at nummeret UDELUKKENDE er til alarmering i tilfælde af kritiske fejl på vores navneservere.
Det betyder nummeret kan under ingen omstændigheder benyttes til support, hjælp til opsætning af DNS zoner, eller i tilfælde af fejl på en enkelt zone.
Her henviser vi til at oprette en supportticket via kontrolpanelet, eller til at sende en mail til os.

Du bedes venligst foretage en grundig kontrol i din ende, om fejlen kunne være placeret hos dig eller din internetudbyder.
Vi ser gerne, at tilgangen til vores navneservere testes minimum 2 steder fra, hvis dette er muligt, inden vi kontaktes.

Vagttelefonnummeret er: +45 32118432

I tilfælde af misbrug forbeholder vi os retten til at sanktionere, hvis vi finder dette nødvendigt.