Sekundær DNS

Vi understøtter også support for sekundære DNS zoner, også kaldet hidden master (hvor du er den skjulte master) eller slave zoner.
Dette kan benyttes, hvis du i forvejen har en primær master.
Domænerne skal oprettes under punktet Sekundær DNS på et DNS hotel.

Som IP-adresse, angives IP-adressen på din (hidden) master - altså den server, hvor du har selve zonen på, og hvor du foretager zoneændringer.
Når du ændrer zonen, skal din server sende en NOTIFY til vores ns1.dns.services server.

I din zone, skal du angive vores navneservere med NS-records til hver enkelt server. De hedder ns1.dns.services samt ns2.dns.services.
Du skal derudover sende NOTIFY til ns1.dns.services (195.242.131.6 / 2001:67c:564:ffff::11), samt tillade AXFR fra ns1.dns.services (195.242.131.6 / 2001:67c:564:ffff::11).

Når du laver ændringer i din zone, vil ændringerne inden for kort tid være tilgængelige på vores servere.
Bemærk at ændringerne først kommer på ns1.dns.services, og derefter med en kort forsinkelse, videre til de resterende navneservere.