Teknik: Hvad er vores nuværende setup?

Vores nuværende setup består af 3 servere, som er placeret i Danmark, mere præcist i Jylland.

Vores ns1 navneserver er placeret på en redundant forbindelse fra Global Connect i Stilling. Linjen er redundant i den forstand, at vi har to feeds ind, dog er begge to fra Global Connect. Den kører på udstyr ejet af os.

Vores ns2 navneserver står hos DLX i Herning, hvor internettet leveres af Telia samt TDC. Den kører på udstyr ejet af os.

Vores ns3 navneserver står hos Global Connect i Kolding, hvor internettet leveres af Global Connect. Den kører på udstyr stillet til rådighed af inpadi.

Vi benytter os af PowerDNS, da vi har kørt denne i efterhånden en del år, da vi er glade for stabiliteten, funktionaliteten og hastigheden. Desuden lever de op til vores ønsker med hensyn til integrationer til resten af vores systemer.

Fælles for alle serverne er, at de administreres af os.