DNS-skabeloner

Her finder du en liste over populære DNS-records der skal bruges til blandt andet 3.parts tjenester såsom Google G Suite og Microsoft Office 365

Listen opdateres løbende

Google G Suite

Kilde: https://support.google.com/a/answer/140034?hl=en

MX

Hostname(TTL)TypePrioritetIndhold/data
domæne 3600 MX 1 ASPMX.L.GOOGLE.COM
domæne 3600 MX 5 ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.COM
domæne 3600 MX 5 ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.COM
domæne 3600 MX 10 ALT3.ASPMX.L.GOOGLE.COM
domæne 3600 MX 10 ALT4.ASPMX.L.GOOGLE.COM

SPF

Hostname(TTL)TypeIndhold/data
domæne 3600 TXT v=spf1 include:_spf.google.com -all

Microsoft Office 365

Kilde: https://docs.microsoft.com/en-us/office365/admin/get-help-with-domains/information-for-dns-records?view=o365-worldwide
Husk: Verificere domænet på din Office 365 konto, og dernæst skriv det rette "MS nummer"

MX

Hostname(TTL)TypePrioritetIndhold/data
domæne 3600 MX 1 MS=msXXXXXXXX

SPF

Hostname(TTL)TypeIndhold/data
domæne 3600 TXT v=spf1 include:spf.protection.outlook.com -all

UPDATE:

Vi er pt. ved at lave så du kan importere de mest gængse direkte ind i din zone.