Billigste domæner med pris garanti

Vi har fjernet oprettelsen, og skruet prisen i bund. Det har vi gjort, til fordel for dig som kunde.

DNS.services vil altid have de billigste domæner i Danmark og yder prisgaranti

Hvis du finder et domæne billigere et andet sted, så kontakter du os blot og vi matcher prisen.

Prisgarantien er betinget af, at det er konkurrentens normalpris, så gælder ikke, hvis de kører f.eks. kampagner, hvor der f.eks. gives et domæne til nedsat pris eller gratis som en del af en pakkeløsning.

Vi forbeholder os også retten til, at vurdere, om prisgarantien ønskes på et reelt grundlag. F.eks. hvis man laver en hjemmeside og reklamerer med billigt domæne til kun 10kr/år, og henviser til denne, udløser det ikke prisgarantien.